Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Jinan Lijiang Automation Equipment Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Jinan Lijiang Automation Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Jinan Lijiang Automation Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η χρησιμοποιώντας εμπειρία μας αποδεικνύει ότι ο εξοπλισμός σας είναι ενός υψηλού επιπέδου. Ειδικά σας ευχαριστήστε για την επαγγελματική υπηρεσία σας, η υπηρεσία είναι αρκετά καλή. Ελπίζουμε η επιχείρησή ότι σας κρατά τον τρόπο όλη την ώρα.

—— Ο κ. Caner - CEO

Καλές μηχανές, καλή υπηρεσία, καλοί άνθρωποι.

—— Ο κ. Flavio - CEO

lijiang οι μηχανές είναι πολύ σταθερές, αγοράζουμε τη γραμμή περισσότερο από 3 IG από τις, είναι καλό. η υπηρεσία είναι πολύ συμπαθητική, 24 ώρες on-line με τη γρήγορη απάντηση.

—— Ο κ. Dilip

Είμαι από το Βιετνάμ, lijiang είναι ο προμηθευτής μηχανών της Κίνας μου, από τελευταία τρία έτη αρχίζουμε τη συνεργασία, μέχρι τώρα όλο το αγαθό.

—— Ο κ. THO

Αυτό είναι η Robin από τη birkan επιχείρηση Ινδία εφαρμοσμένης μηχανικής, είμαστε μεγάλος κατασκευαστής για το γυαλί τρόπων ραγών, τελευταίος διετής αγοράσαμε μια γραμμή αερίου αργού, και άλλες συνένοχες μηχανές, πολύ συμπαθητικές μηχανές, πολύ συμπαθητική υπηρεσία. βελτίωσε τη διπλή αποδοτικότητα χρονικής εργασίας. Ευχαριστίες για την υποστήριξη lijiang.

—— Ο κ. Robin

Είναι τη δεύτερη φορά μου αγοράζει lijiang τις μηχανές, η ποιότητα και η υπηρεσία μηχανών τους είναι άριστες, τόσο τυχερός έχει αυτόν τον καλό και τίμιο προμηθευτή.

—— Ο κ. Abdul

όταν αγοράστε τις μηχανές από oversea την αγορά, πάντα να αναρωτηθεί πώς είναι η ποιότητα, πώς είναι η υπηρεσία, πώς είναι το πρόσωπό τους, πώς πρέπει να κάνει εάν είναι lier, αλλά finially η στενή διαταγή με τους, όλα είναι άριστη.

—— Ο κ. Dave

Η ύπαρξη στη βιομηχανία γυαλιού για πάνω από 20 έτη, το ένα πράγμα που μπορώ να πω εσείς είναι ότι οι μηχανές δεν μιλούν, αλλά μπορείτε να πείτε πολλή για τον κατασκευαστή που τα κάνουν μέσω της χρησιμοποίησης των μηχανών. Καλά, δεν υπάρχει τίποτα δυσάρεστο εγώ μπορεί να πει για την αυτόματη Co. Lijiang.

—— Ο κ. SANDEEP

Αυτό που με κάνει έναν πιστό πελάτη Lijiang είναι η επαγγελματικοποίησή τους , αποδοτικότητα, ακρίβεια και γρήγορη αντίδραση στην μετά από-υπηρεσία. Ελπίδα μπορούμε πάντα να έχουμε αυτό στο μέλλον.

—— Ο Κ. BULBUL

Ένας τέλειος συνδυασμός ποιότητας, τιμής και υπηρεσίας. CWho δεν επιθυμεί να συνεργαστεί με μια επιχείρηση να συμπαθήσει αυτό;

—— ΚΡΆΤΗ ΜΈΛΗ JENY

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  LIJIANG το εργοστάσιο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ CO.LTD ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ βρίσκεται στην περιοχή Qihe, πόλη Jinan, Κίνα. 

   

        Jinan Lijiang Automation Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

 • OEM / ODM

  Από το 2007 το έτος, Co. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΊΗΣΗΣ LIJIANG, ΕΠΕ έχει τους πελάτες σε όλο τον κόσμο με την υψηλή τεχνολογία και την καλή υπηρεσία. Παίρνουμε ιδιαίτερα εγκωμιασμένοι και αναγνωρισμένος από τους πελάτες, μέχρι τώρα, έχουμε περισσότερους από 10 10 αποκλειστικούς πράκτορες στον κόσμο.

  Jinan Lijiang Automation Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Jinan Lijiang Automation Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  Jinan Lijiang Automation Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

  Jinan Lijiang Automation Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

  Jinan Lijiang Automation Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

   

  Jinan Lijiang Automation Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

  Jinan Lijiang Automation Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6

   

   

 • Ε & Α

  LIJIANG Co. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΕΠΕ, έχουμε την ομάδα Ε&Α μας, ο περισσότερος από τους έχει περισσότερο από την εμπειρία σχεδίου 20 ετών. Και μερικοί τεχνικοί που εργάζονται μαζί με την επιχείρηση Bystronic στη Γερμανία, έχουν την ενεργό σκέψη, είναι καλοί στην έρευνα και την ανάπτυξη, λαμβάνοντας πολλά εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Όποιος μπορεί να εξασφαλίσει τα τεχνολογικά και innoative προϊόντα μας για τους πελάτες και τα αιτήματα μάρκετινγκ.

   

              Jinan Lijiang Automation Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Jinan Lijiang Automation Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Rose

Τηλ.:: +86 18678875966

Φαξ: 86-0531-85960498

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)