Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΚενά ανυψωτικά συστήματα ανελκυστήρων

Ενέργεια - ανυψωτικά συστήματα ανελκυστήρων αποταμίευσης κενά, κενός γερανός φλόκων ανυψωτών γυαλιού

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Μονώνοντας μηχανή γυαλιού για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Μονώνοντας μηχανή γυαλιού για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η χρησιμοποιώντας εμπειρία μας αποδεικνύει ότι ο εξοπλισμός σας είναι ενός υψηλού επιπέδου. Ειδικά σας ευχαριστήστε για την επαγγελματική υπηρεσία σας, η υπηρεσία είναι αρκετά καλή. Ελπίζουμε η επιχείρησή ότι σας κρατά τον τρόπο όλη την ώρα.

—— Ο κ. Caner - CEO

Καλές μηχανές, καλή υπηρεσία, καλοί άνθρωποι.

—— Ο κ. Flavio - CEO

lijiang οι μηχανές είναι πολύ σταθερές, αγοράζουμε τη γραμμή περισσότερο από 3 IG από τις, είναι καλό. η υπηρεσία είναι πολύ συμπαθητική, 24 ώρες on-line με τη γρήγορη απάντηση.

—— Ο κ. Dilip

Είμαι από το Βιετνάμ, lijiang είναι ο προμηθευτής μηχανών της Κίνας μου, από τελευταία τρία έτη αρχίζουμε τη συνεργασία, μέχρι τώρα όλο το αγαθό.

—— Ο κ. THO

Αυτό είναι η Robin από τη birkan επιχείρηση Ινδία εφαρμοσμένης μηχανικής, είμαστε μεγάλος κατασκευαστής για το γυαλί τρόπων ραγών, τελευταίος διετής αγοράσαμε μια γραμμή αερίου αργού, και άλλες συνένοχες μηχανές, πολύ συμπαθητικές μηχανές, πολύ συμπαθητική υπηρεσία. βελτίωσε τη διπλή αποδοτικότητα χρονικής εργασίας. Ευχαριστίες για την υποστήριξη lijiang.

—— Ο κ. Robin

Είναι τη δεύτερη φορά μου αγοράζει lijiang τις μηχανές, η ποιότητα και η υπηρεσία μηχανών τους είναι άριστες, τόσο τυχερός έχει αυτόν τον καλό και τίμιο προμηθευτή.

—— Ο κ. Abdul

όταν αγοράστε τις μηχανές από oversea την αγορά, πάντα να αναρωτηθεί πώς είναι η ποιότητα, πώς είναι η υπηρεσία, πώς είναι το πρόσωπό τους, πώς πρέπει να κάνει εάν είναι lier, αλλά finially η στενή διαταγή με τους, όλα είναι άριστη.

—— Ο κ. Dave

Η ύπαρξη στη βιομηχανία γυαλιού για πάνω από 20 έτη, το ένα πράγμα που μπορώ να πω εσείς είναι ότι οι μηχανές δεν μιλούν, αλλά μπορείτε να πείτε πολλή για τον κατασκευαστή που τα κάνουν μέσω της χρησιμοποίησης των μηχανών. Καλά, δεν υπάρχει τίποτα δυσάρεστο εγώ μπορεί να πει για την αυτόματη Co. Lijiang.

—— Ο κ. SANDEEP

Αυτό που με κάνει έναν πιστό πελάτη Lijiang είναι η επαγγελματικοποίησή τους , αποδοτικότητα, ακρίβεια και γρήγορη αντίδραση στην μετά από-υπηρεσία. Ελπίδα μπορούμε πάντα να έχουμε αυτό στο μέλλον.

—— Ο Κ. BULBUL

Ένας τέλειος συνδυασμός ποιότητας, τιμής και υπηρεσίας. CWho δεν επιθυμεί να συνεργαστεί με μια επιχείρηση να συμπαθήσει αυτό;

—— ΚΡΆΤΗ ΜΈΛΗ JENY

Είμαι Online Chat Now

Ενέργεια - ανυψωτικά συστήματα ανελκυστήρων αποταμίευσης κενά, κενός γερανός φλόκων ανυψωτών γυαλιού

Κίνα Ενέργεια - ανυψωτικά συστήματα ανελκυστήρων αποταμίευσης κενά, κενός γερανός φλόκων ανυψωτών γυαλιού προμηθευτής
Ενέργεια - ανυψωτικά συστήματα ανελκυστήρων αποταμίευσης κενά, κενός γερανός φλόκων ανυψωτών γυαλιού προμηθευτής Ενέργεια - ανυψωτικά συστήματα ανελκυστήρων αποταμίευσης κενά, κενός γερανός φλόκων ανυψωτών γυαλιού προμηθευτής Ενέργεια - ανυψωτικά συστήματα ανελκυστήρων αποταμίευσης κενά, κενός γερανός φλόκων ανυψωτών γυαλιού προμηθευτής Ενέργεια - ανυψωτικά συστήματα ανελκυστήρων αποταμίευσης κενά, κενός γερανός φλόκων ανυψωτών γυαλιού προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Ενέργεια - ανυψωτικά συστήματα ανελκυστήρων αποταμίευσης κενά, κενός γερανός φλόκων ανυψωτών γυαλιού

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: LIJIANG
Πιστοποίηση: CE URL
Αριθμό μοντέλου: LJXP500

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: woodenbox
Χρόνος παράδοσης: 20 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 20 σύνολα ανά μήνα
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
όνομα: Μηχανή εκφόρτωσης γυαλιού Ανώτατο βάρος: 300-600kg
Ανώτατο μέγεθος γυαλιού: 2500*3500mm Περιστραφείτε και κτυπήστε: 0-90 βαθμός
Χρήστης: εργοστάσιο επεξεργασίας γυαλιού Το Electricital πνευματικό: Γερμανικό SCHMALZ
Ασφάλεια: Ναί Εξοικονόμηση ενέργειας: Ναί
Ηλεκτρισμός: Δεν

Ενέργεια - κενός γερανός φλόκων ανυψωτών γυαλιού αποταμίευσης για την εκφόρτωση του γυαλιού

  • Ο κενοί ανυψωτής γυαλιού/ο γερανός φλόκων είναι κοινός ελαφρύς ανυψωτικός εξοπλισμός στη σύγχρονη παραγωγή. Ο κενοί ανυψωτής γυαλιού/ο γερανός φλόκων είναι κατάλληλοι για τη συχνή ανυψωτική εργασία της σύντομης απόστασης μεταξύ των σταθερών θέσεων. Ο κενοί ανυψωτής γυαλιού/ο γερανός φλόκων έχει τα πλεονεκτήματα της υψηλής αποδοτικότητας, ενέργεια - αποταμίευση, ευκολία, που καταλαμβάνει μια μικρή περιοχή και μια εύκολες λειτουργία και μια συντήρηση. Ο κενοί ανυψωτής γυαλιού/ο γερανός φλόκων έχει δύο δομές του στάσιμου τύπου στυλοβατών και του δεσμευτικού τύπου. Μπορείτε να επιλέξετε καθενός.

Ενέργεια - ανυψωτικά συστήματα ανελκυστήρων αποταμίευσης κενά, κενός γερανός φλόκων ανυψωτών γυαλιού

  • Κενά craneis ανυψωτών/φλόκων γυαλιού που χρησιμοποιούνται με τη χρησιμοποίηση του συμπιεσμένου αέρα αντί της χρησιμοποίησης της ηλεκτρικής ενέργειας. Όλα τα πνευματικά συστατικά, χρησιμοποιούμε το ιαπωνικό εμπορικό σήμα SMC, ενώ χρησιμοποιούμε τα γερμανικά προϊόντα SCHMALZ για τα κενά μέρη που είναι η περισσότερη προηγμένη τεχνολογία του πνευματικού και κενού ελέγχου στον κόσμο.
  • Ενέργεια - ανυψωτικά συστήματα ανελκυστήρων αποταμίευσης κενά, κενός γερανός φλόκων ανυψωτών γυαλιού
  • Ο κενοί ανυψωτής γυαλιού/ο γερανός φλόκων είναι αξιόπιστοι και ασφαλείς, εύκολος να λειτουργήσει. Ο κενοί ανυψωτής γυαλιού/ο γερανός φλόκων χρησιμοποιείται συνήθως για την εργασία φόρτωσης και εκφόρτωσης γυαλιού στη βαθιά διαδικασία επεξεργασίας γυαλιού, όπως η κοπή, αλέθοντας, καθαρίζοντας, μετριάζεται, τοποθετείται σε στρώματα και μονώνεται. Ο κενοί ανυψωτής γυαλιού/ο γερανός φλόκων χρησιμοποιείται συνήθως μαζί με την ακτίνα γερανών φλόκων ή το πλαίσιο γερανών ατσάλινων σκελετών, ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη.
  • Ενέργεια - ανυψωτικά συστήματα ανελκυστήρων αποταμίευσης κενά, κενός γερανός φλόκων ανυψωτών γυαλιού
  • Ο κενοί ανυψωτής γυαλιού/ο γερανός φλόκων χρησιμοποιείται με τη χρησιμοποίηση του συμπιεσμένου αέρα αντί της χρησιμοποίησης της ηλεκτρικής ενέργειας.
  • Όταν η στάση συμπιεσμένου αέρα, γυαλί δεν θα πέσει και σπασμένος, εγγυώμαστε μια ασφαλή παραγωγή.
  • Κενοί ανυψωτής γυαλιού/γερανός φλόκων όλα τα πνευματικά συστατικά, χρησιμοποιούμε το ιαπωνικό εμπορικό σήμα SMC, χρησιμοποιούμε τα γερμανικά προϊόντα SCHMALZ για τα κενά μέρη που είναι η περισσότερη προηγμένη τεχνολογία του πνευματικού και κενού ελέγχου στον κόσμο.
  • Ο κενοί ανυψωτής γυαλιού/ο γερανός φλόκων έχει τη μεγάλη τηλεφωνική απόσταση του ηλεκτρικού ανελκυστήρα και κατεβάζει. Ο διπλός έλεγχος ταχύτητας, εγγυάται τη γρήγορη ταχύτητα, την ακρίβεια θέσης και τη σταθερότητα.
  • Ο κενοί ανυψωτής γυαλιού/ο γερανός φλόκων περιστρέφεται και κτυπά είναι 0-90°, το επίσημο φορτίο είναι 400 κλ, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα σε 500-600 κλ

 

Ενέργεια - ανυψωτικά συστήματα ανελκυστήρων αποταμίευσης κενά, κενός γερανός φλόκων ανυψωτών γυαλιού

 

 

 

Εισαγωγή επιχείρησης

 

Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΌΣ CO.LTD JINAN LIJIANG QUTOMATIC είναι επιχείρηση που ενσωμάτωσε τη ανάπτυξη προϊόντος, το σχεδιασμό, την πώληση και την υπηρεσία σε ένα σύνολο. Η επιχείρηση βρίσκεται στην όμορφη πόλη άνοιξη, Jinan. Επειδή είναι στενό στη γραμμή μεγάλων Πεκίνο-Σαγκάη σιδηροδρόμων, είναι πολύ μονή για τη μεταφορά.

Η επιχείρηση εμμένει στα «προϊόντα γεια-q». Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τα προϊόντα τοπ-βαθμού μέσω της έρευνας και του αναπτυξιακού κέντρου τεχνολογίας καθιέρωσης, προσκαλώντας μερικούς εμπειρογνώμονες στον οδηγό. Συνεργαζόμαστε επίσης με τον εσωτερικό καλά-ξέρουμε τις επιχειρήσεις και ενεργά την ξένη προηγμένη τεχνολογία εισαγωγών. Τώρα η επιχείρησή μας είναι ο κύριος προμηθευτής των βαθιών επιχειρήσεων επεξεργασίας γυαλιού στην Κίνα. Ο εξοπλισμός μας χρησιμοποιείται από τα κύρια εσωτερικά διάσημα εργοστάσια γυαλιού, όπως το ΒΟΡΕΙΟ ΓΥΑΛΙ, το ΓΥΑΛΊ XIN FU XING, το ΓΥΑΛΊ YAO HUA, το ΓΥΑΛΊ κ.λπ. DALIAN HUAYING. Έχουμε επίσης περισσότερους από 400 πελάτες που χρησιμοποιούν τις μηχανές μας στην Κίνα. Έχουμε την πιστοποίηση CE το 2017. Μέχρι στιγμής οι μηχανές μας έχουν εξαγάγει σε περισσότερες από 30 χώρες και περιοχές, ακριβώς όπως την Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, Μέση Ανατολή, Νοτιοανατολική Ασία και ούτω καθεξής.

Συγχρόνως, η επιχείρησή μας συνεργάζεται με το όργανο επιστημονικής έρευνας, που είναι βασισμένο στην έρευνα και το αναπτυξιακό κέντρο, εισήγαγε την προηγμένη νοημοσύνη. Η επιχείρησή μας συνεργάζεται διαδοχικά με το όργανο της ομάδας βόρειων βιομηχανιών της Κίνας και του πανεπιστημίου Shandong προκειμένου να αναπτυχθούν περισσότερα νέα προϊόντα. Τώρα ήδη επιτυχώς έχουμε παραγάγει την κάθετη μονώνοντας γραμμή παραγωγής γυαλιού, το κάθετο μονώνοντας σφραγίζοντας ρομπότ γυαλιού και τη νέα βουτυλική μηχανή εξωθητών, ποια ποιότητα έχει φθάσει στο εσωτερικό επίπεδο τοπ-βαθμού.

LIJIANG το ΓΥΑΛΙ είναι πηγαίνει σε έναν κύριο τρόπο στο μηχανικό τομέα με τη προηγμένη τεχνολογία, τα πρώτης τάξεως προϊόντα, την τέλεια υπηρεσία και την καλή φήμη!

 

Ενέργεια - ανυψωτικά συστήματα ανελκυστήρων αποταμίευσης κενά, κενός γερανός φλόκων ανυψωτών γυαλιού

 

Μετά από την υπηρεσία πωλήσεων 

Ενέργεια - ανυψωτικά συστήματα ανελκυστήρων αποταμίευσης κενά, κενός γερανός φλόκων ανυψωτών γυαλιού

 

Το επαγγελματικό γυαλί EXPO παρουσιάζει

Ενέργεια - ανυψωτικά συστήματα ανελκυστήρων αποταμίευσης κενά, κενός γερανός φλόκων ανυψωτών γυαλιού

Τρόπος επαφών

 

Ενέργεια - ανυψωτικά συστήματα ανελκυστήρων αποταμίευσης κενά, κενός γερανός φλόκων ανυψωτών γυαλιού

Στοιχεία επικοινωνίας
Jinan Lijiang Automation Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Rose

Τηλ.:: +86 13075355217

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα